BİZİMLE İLETİŞİM KURUN

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN

MESAJ GÖNDERİN


Mesaj gönderebilmeniz için aşağıdaki her iki kutucuğu onaylamanız gerekmektedir.

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan Aydınlatma Metni'ni okudum.
Mesajınızda paylaştığınız veya form ile bize ilettiğiniz kişisel verileriniz, e-posta gönderimine konu olması halinde e-posta sunucularımızın yurtdışında olması nedeni ile 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 9. maddesi uyarınca yurtdışına aktarılmış sayılmaktadır.
Kuruluşumuz ile kişisel veriler ve özel nitelikli kişisel verilerin sadece 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve diğer mevzuata uygun şekilde paylaşılması gerekir. Kuruluşumuz ile paylaşılan kişisel veriler ile ilgili Mevzuat ve Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen gerekliliklerin sağlanması, işleme ve aktarım için gerekli aydınlatmaların yapılması, açık rızaların alınması, gerekli idari ve teknik tedbirlerin alınması, kriptografik yöntemlerin kullanılması Göndericinin sorumluluğundadır. Lütfen ırk, etnik köken, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika üyeliği, sağlık, cinsel hayat, ceza mahkûmiyet ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler veya biyometrik ve genetik veriler özel nitelikli kişisel veri sayılabilecek herhangi bir paylaşımda bulunmayınız.


İLETİŞİM BİLGİLERİ

Genel Müdür : Ali TOKSOY
Kayıt No : 235418
E-Posta : ali.toksoyekinokssoftware.com

MERKEZ OFİS

  • Ankara Teknoloji Geliştirme Bölgesi
    Cyberpark Cyberplaza
    H Blok, Kat 5, No: 47
    06800 Bilkent-Ankara
    Türkiye
  • T. +90 312 265 01 62 / 97 / 98
  • F. +90 312 265 01 63
  • infoekinokssoftware.com